Etusivu
Yhdistys
Jäseneksi
Ajankohtaista

Tästä linkistä Pentin päiväkirjaan

https://vapaavaltio.blogspot.com/

                                         Vapaavaltion postiosoite on Papintie 3.  59730 Uukuniemi

                                      Ajankohtaista

                                  20.3.2016  Olen muutaman kerran kirjoittanut blogiini ajatuksiani. Täältä on helppo siirtyä suoraan  ajatusteni pariin. Jäsenhankinta ei ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin. Ensimmäiset jäsenkortit (Passit) postitetaan lähipäivinä. Lähden 23.3. pariksi viikoksi Slovakiaan purjelentokilpailuun vanhimman poikani ja pojanpojan kanssa. Kilpailun sivut www.pribinacup.sk  Sen jälkeen palataan myös Vapaavaltion asioihin. Passit lähetetään 5.4.2016.

                                   29.2.2016. Katson ajankohdan olevan nyt sopivan avatakseni Vapaavaltion kotisivut julkisuuteen, vaikka tosin yhdistys on perustettu jo yli vuosi sitten.

                         Päiväkirjaan kirjoitan tärkeinä pitämistäni asioista. Kirjoitukseni eivät ole aina ajankohtaisia, eikä kyseessä siis ole varsinainen päiväkirja.

                         Tällä Ajankohtaista sivulla voin ottaa nopeasti kantaa ajankohtaisiin asioihin sekä vastata "Jäseneksi" lomakkeella lähetettyihin  viesteihin, mikäli niissä esitetään asiallisia  kysymyksiä, joilla on myös yleistä mielenkiintoa. En uskalla vielä luvata, että vastaan kaikkiin viesteihin, jos niitä on paljon. En ole aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, eikä siihen ole aikaa eikä voimiakaan. Olenhan jo reilusti vanhempi, kuin mikä on keskimääräinen elinikä, eli olen  siis jatkoajalla. Toiveena minulla on, että minulle on vielä  viisi vuotta aikaa ja voimia  tähän projektiin. Sen jälkeen on vastuu nuoremmilla.

                          Arvioin, että  Vapaavaltion  Jäsenkirjat  ("Passit")  voidaan  toimittaa  noin parissa viikossa hakemuksesta. Toimintasuunnitelmat eivät ole täysin valmiita, koska kyse on aivan  uudesta  asiasta. Ei ole mitään tutkittua tietoa siitä, kuinka paljon on meitä, jotka vielä arvostavat  suomalaisuuttaan  niin  paljon, että ovat valmiit tukemaan omaa,  Euroopan aivan pienimpiin kuuluvaa, kansaa sen alkuperäisellä asuinalueella yhdentyvässä Euroopassa.

                           Nyt ensivaiheessa on kyseessä kannatusjäsenten hankkiminen yhdistykselle. Seuraavassa vaiheessa aloitetaan varsinaisten jäsenten hyväksyminen. Varsinaisten jäsenten hyväksymisvaatimuksia ei ole vielä yksityiskohtaisesti päätetty. Kannatusjäsenet voivat osallistua päätöksentekoon.

                                                  Pentti Tourula